Contact

Even voorstellen

Mijn naam is Hans Kuiper (J.P. Kuiper) en eigenaar van JPK-beheer bv. Zoals je op de site al gelezen hebt, houdt ik me bezig met; ICT en Varen. Met CLIC-soft & design ben ik jaren werkzaam geweest in de grafische dienstverlening, specifiek met digitaal drukken en archiveren. In 2013 heb ik mijn eerste maritieme opleiding voltooid tot Master/Schipper.

Geboren te Enschede heb ik alles zelf aangeleerd, met de hulp en samenwerking van professionals. Interesse en passie zijn de sleutels om het werk met toegevoegde waarde succesvol uit te voeren. Meer informatie lees mijn CV.

NL
UK

Wat zijn de tarieven

Ik maak geen verschil tussen ICT of Maritieme tarieven, of wat ik er voor moet doen. In een diensten matrix is snel en logisch duidelijk was de kosten zijn.

Het eerste contact/advies (telefonisch of mail) is vrijblijvend. Daarmee kan ik inschatten wat ik voor u kan betekenen, om samen te zoeken naar de oplossingen.

Alle bedragen zijn exclusief: BTW, reis en verblijfskosten. We spreken van de voren af voor welke diensten u moet betalen.

Dit zal altijd per mail/whatsapp worden beschreven en bevestigd. Na uw acceptatie is er een bindende overeenkomst.

Uitgevoerde werkzaamheden worden wekelijks gedeclareerd. Facturen dienen binnen 8 dagen te zijn voldaan.

Eenvoudig een afspraak maken

Heeft u verder nog vragen, of wilt u graag weten op welke termijn ik beschikbaar ben. Vul dan het formulier compleet in en beschrijf zo duidelijk mogelijk wat u wil weten. Zodra het bericht is verstuurd, zal ik zo spoedig mogelijk reageren of contact opnemen. Bellen of een whatsapp bericht sturen kan natuurlijk ook.

+31 653 209 377

Soort dienstverlening