Ervaring

Al meer dan 10 jaar met schepen <500GT

Na het behalen van het Nederlandse vaarbewijs 1&2, kwam ik er achter dat er meer te leren is. Via het RYA (Royal Yachting Association) heb ik speciaal voor motor jachten mijn 200GT offshore behaald. Dit is een Engelse CoC (Certificate of Competence). Het geeft mij de vrijheid om binnen Europa met verschillende gevlagde jachten te varen.

Hierdoor wordt ik ook gevraagd voor offshore werkzaamheden, op CTV en survey schepen. Dit is de motivatie geweest om verder te leren voor een (SMBW) opleiding met een Nederlandse koopvaardij vaarbevoegdheid. Als 500GT Master tot 200 Nm uit de kust met een Internationale erkenning, heb ik hier nu mijn werk van gemaakt.

Privé motorjachten & offshore werkschepen

Het is mijn passie om efficiënt en nauwkeurig te manoeuvreren. Werkzaamheden en routes zorgvuldig voor te bereiden. Periodieke controles t.b.v. de veiligheid en zeewaardigheid correct te uit te voeren/raporteren. Leiding te geven aan de bemanning. Het tijdig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, om storingen te voorkomen.

Werkgebied geheel Europa

Woonachting in het oosten van Nederland, ben ik flexibel te mobiliseren binnen geheel Europa. Kan snel met de OV of taxi in Nederland aan boord komen. Centraal gelegen om ook met een vliegtuig te vertrekken vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Eindhoven.

Door ervaring met getijden wateren, sterke stromingen en verschillende weersomstandigheden, wordt ik gevraagd voor uiteenlopende master/schipper opdrachten. Om motorschepen met verschillende voortstuwing (Props, Jet, IPS en sterndrive systemen) te verplaatsen.

Ja, deel mijn ervaring ...

U wil graag gebruik maken van mijn ervaring met varen.
Ga naar mijn contact pagina en vul het formulier in.