Training

Kennis delen

Wat is er makkelijker dan kennis en ervaring gebruiken, van iemand die van varen zijn beroep heeft gemaakt. Ik kan u helpen met de vragen t.a.v. navigatie, planning, veiligheid en onderhoud. Ook het managen en delegeren van taken met de crew, is een vaardigheid die begint met het aanleren van eigen normen en waarden aan boord.

Met het juiste gevoel, het indrukwekkende vermogen van motorschepen, gedoceerd weten te gebruiken, om te manoeuvreren in krappe situaties onder wisselende weersomstandigheden.

Het zal u een andere kijk op varen geven en uw gasten (bemanning) begrijpen beter wat er van hun wordt verwacht. Dat maakt pleziervaart weer tot ontspannen en varen zonder stress.

Praktijk oefenen

Mijn praktische ervaring met kleinere motorschepen in ondiepe wateren en het manoevrenen in beperkte ruimte laten zien wat u in de praktijk wil leren. Maken van vaartochten van één of meerdere dagen en/of weken, zijn een pre om over te dragen aan nieuwe schippers.

Door deze praktijk ervaringen in  trainingen te implementeren wordt alles geoefend. Veel tips maar ook tijdig anticiperen en waarnemen van situaties, voorkomen veel stress aan boord.

In uw eigen vaargebied

Ik kom naar u toe om op uw schip en in uw vaargebied mijn kennis en praktijk ervaring met uw te delen. Ook als uw de overstap maakt naar een groter schip en u wil graag een betrouwbare backup aan boord hebben, dan sta ik u graag ter zijde. Jacht deliveries op eigen kiel, kan ik door geheel Europa verzorgen.

Wilt uw relaxed met uw gasten aan boord genieten van een gezellige mini cruise met uw eigen schip, of een charter yacht? Dan kunt u mij inhuren en alle zorgen aan mij overlaten. Tijdig informeren inzake beschikbaarheid is belangrijk, mede gezien de voorbereidingen die ik als professioneel schipper moet maken. (service)

Ja, ik wil een training ...

Ik wil graag een training en kennis ondersteuning, met varen in de praktijk.
Ga naar mijn contact pagina en vul het formulier in.