Installatie

Levering van
Hardware & software

In overleg kan ik dit voor u bestellen en uitleveren. Voordeel; het is dan vooraf grondig getest en voorbereid. Bestelt u graag zelf online of bij een lokale computerwinkel, ben ik uiteraard ook bereid u te helpen. Graag voorzie ik uw apparatuur van de laatste firmware, upgrades en de gewenste instellingen om het optimaal te laten functioneren. Lees meer over de hardware van mijn voorkeur.

Plan van aanpak
met goede documentatie

Als alles vooraf goed is beschreven in een plan van aanpak, zal de installatie een succes worden. We weten dan wat er moet gebeuren en kunnen ons daar op voorbereiden. Stap voor stap alles overzichtelijk vastleggen in een documentatie verslag. Dit is voor u ook de garantie dat u onafhankelijk bent van JPK-beheer.

i

Optimale integratie,
met een simpele netwerkstructuur

Met de kennis en ervaring op het gebied van kleinschalige netwerken, zorg ik er voor dat uw hardware (computers, laptops, tablets, smartphone, printer en dataopslag) optimaal en veilig met elkaar zijn verbonden. Zowel bekabeld als draadloos. Uw gegevens worden veilig bewaard en zijn toch snel toegankelijk.

Ja, ik wil hulp bij installatie ...

Ik wil graag ondersteuning bij de aanschaf en/of installatie.
Ga naar mijn contact pagina en vul het formulier in.