Hardware

Voorkeur voor het werken met merken.

Op zich kan ik me prima verdiepen in bestaande hardware van verschillende merken die al beschikbaar zijn. Waar nodig deze aanpassen, zodat u het kan blijven gebruiken. Als er wat moet worden vervangen dan heb ik zo mijn voorkeuren;

Synology NAS

NAS servers & routers

Het merk Synology levert fraaie en betrouwbare producten, ze zijn voor ons een vaste basis toepassing in netwerk oplossingen. De NAS is een centrale opslag van uw data, met alle denkbare configuratie opties om veilig te delen en bewaren. Beheren met de bekende gratis DSM (Disk Station Manager) via een uiterst functionele web-interface. Sinds enkelen jaren maakt Synology ook routers, gebaseerd op dezelfde gedachte. De hardware voorzien van een SRM (Synology Router Manager) web-interface.

Dell computers en laptops

Computers & Laptops

We weten allemaal dat Dell een groot merk is met mooie hardware specificaties. Dit succes heeft er voor gezocht dat veel grote bedrijven en instellingen gekozen hebben voor dit merk. Het is online te bestellen via Dell.com/nl-nl. Maar ook de refurbished (occasion) producten van Dell zijn gewild en geven voor een goede prijs kwaliteit voor nog jaren werk plezier.

Apple

iMac, Macbook, iPad, iPhone (IOS)

Een merk als Apple met producten die optimaal met elkaar samenwerken, en een strak design. Het is niet alleen mooi om te zien het is ook innovatief samengesteld. Altijd de met bijzondere specificaties. Daar hangt wel een prijskaartje aan, maar het gaat lang mee en heeft een hogere rest waarde. Er is dan ook een grote beschikbaarheid van occasion Apple hardware.

HP printers

Printers

HP levert mooie betrouwbare en functionele print/scan oplossingen. Zowel in kleur als zwart/wit, afdruk formaten van A4 tot A3 met print resoluties tot wel 1200 dpi. Maar het belangrijkste is toch wel de juiste software/drivers voor Windows & IOS, waarmee je documenten kunt afdrukken met alle mogelijkheden die geselecteerde printer te bieden heeft.

Gigaset Siemens

DECT telefonie

De SIEMENS Gigaset met VoIP telefoon oplossingen zijn makkelijk in gebruik en bieden voldoende oplossingen voor privé en klein zakelijk gebruik. Eenvoudig uit te breiden met draadloze handsets.

VoIP

Met CheapConnect behoudt voordelig uw eigen bekende (kpn) analoge telefoonnummer, maar beschikt je toch over alle voordelen van bellen via internet. Combineer uw VoIP/SIP account met de vriendelijke Gigaset toestellen van Siemens.

Netwerk infra

Infra

Niks werkt zonder een degelijke basis infra structuur. Dit geldt voor een betrouwbare stroomvoorziening met een UPS, maar ook een goed RJ45 netwerk met Cat-5 of 6 bekabeling voorzien van de juiste Gigabit switches routers en WiFi Access points.

Hardware assemblage

Maatwerk configuraties

Er zijn wensen van gebruikers die het samen stellen van een werkplek (computer) wenselijk maken. Bijvoorbeeld een zware grafische (DTP) of render (CAD) toepassing. Hierbij kunnen we alle benodigde componenten zorgvuldig op gebruik en toepassing afwegen. In overleg is alles bespreekbaar.

Refurfished hardware

Occasions / second life

Regelmatig kopen wij mooie refurbished hardware op. Of verkrijgen we deze door upgrades terug tot onze beschikking. Doordat we deze apparatuur goed kennen, kunnen we deze weer aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk onze occasions pagina en laat ons weten wat uw interesse heeft.